GALERIE

Anvelope Agricole și Jante Reglabile

Stimați fermieri și proprietari de echipamente agricole și tehnică specială, Aveți nevoie de anvelope agricole sau de anvelope pentru încărcător, combine sau alte echipamente speciale în Chișinău sau în altă regiune din Republica Moldova? Acum nu trebuie să mergeți singur după anvelope, întrebați și comandați la Centrul DAR și vom selecta și livra tot ce aveți nevoie.

Aducem la comandă și Piese pentru tehnica agricolă. Vezi detalii sau contactează-ne.

spre anvelope Agricole

Anvelope Industriale, Camioane și Autobuse

Pentru funcționarea de înaltă calitate a oricărui camion, fie că este vorba de autobuz, camion, tractor sau remorcă, sunt necesare anvelope speciale, cu care șoferul să se simtă încrezător pe drum. Deoarece oricare dintre vehiculele enumerate suferă o încărcătură uriașă în timpul utilizării, atunci când alegeți anvelopele, ar trebui să acordați atenție multor factori care sunt responsabili nu numai pentru durabilitatea lor, ci și pentru siguranță și comoditate.

spre anvelope Camioane

Anvelope Motociclete

Anvelopele MOTO prezentate pe site-ul nostru web îndeplinesc cele mai înalte criterii de calitate, care implică caracteristici stabile de confort, siguranță și durabilitate. Puteți alege anvelope din gama noastră, atât prin diferența sau asemănarea benzii de rulare față și spate, cât și prin costul anvelopelor. Disponibil în stoc – anvelope de vară și All Season de la cele mai renumite mărci.

spre anvelope Motociclete

Anvelope pentru Automobile

Anvelopele auto sunt o parte importantă a mașinii tale. Anvelopele îți garantează confortul și siguranța pe carosabil.

Alegerea anvelopelor potrivite pentru automobilul tău este o garanție de încredere și liniște pe drum. Înainte de a alege un anumit tip de anvelopă, trebuie să luați în considerare factorii cheie: suprafața drumului, performanța vehiculului, condițiile rutiere, vremea cea mai frecventă din zona dvs. În oraș, de exemplu, anvelopele auto sunt supuse unui stres semnificativ mai mic decât în ​​afara limitelor orașului.

spre anvelope Automobile