Centrul Dar este succesoarea companiei Holmer Moldova fondată în 2008 de către Chiviriga Vitalie.

În perioada 2008-2016, compania a fost reprezentant oficial al întreprinderii Holmer-GmbH. În aceeași perioadă, au fost importate în Republica Moldova peste 30 de combine marca HOLMER pentru recoltarea sfeclei de zahăr.
Având o rețea foarte bună de distribuire a pieselor de schimb, compania gestionează o livrare a pieselor de schimb pentru toate tipurile de Tehnică Agroindustrială.

În anul 2010, compania noastră a văzut necesitatea de a asigura piața Republicii Moldova cu anvelope, camere de aer, jante pentru tehnica agroindustrială. Astfel, una din multiplile sarcini a Centrului Dar este corectitudinea față de fiecare client, precum și acordarea anvelopei, jantelor, camelor cu aer, pieselor de schimb potrivite la cel mai bun preț.

La moment, Centrul Dar este reprezentantul oficial în Republica Moldova al cauciucrilor din diferite clase calitative:
Anvelope Premium: Michelin Trelleborg, Vredestein Anvelope medii: Alliance, Galaxy, Primex, Petlas, Starmaxx, Kleber, Malhotra, Kabat (camere de aer).
Anvelope de buget: Bkt, Taurus.

Totodată, începînd cu 2014 Centrul Dar este unicul importatorul al jantelor pentru tehnică agroindustrială, punînd accentual atît pe calitate cît și pe cerințele fiecărui client. Deasemenea, la noi veți găși cel mai vast asortiment al șinilelor produs mondial numărul unu Camso. Pe parcursul aniilor 2008-2018 compania noastră a fost apreciată la diferite expoziții naționale cu diferite mențiuni si Diplome.